A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

Учні 3-А класу долучилися до програми СЕЕН.

Учні 3-А класу долучилися до програми СЕЕН . Мета першого уроку- познайомити учнівство з соціально - емоційним і етичним навчанням через обговорення того, що таке доброта і для чого вона нам. Усі ми хочемо доброго ставлення до себе,оскільки всі прагнемо до щастя й благополуччя. Ми намагалися розібратися в людських вчинках.Пригадували й малювали доброту.Діти висловлювали свої думки,аналізували ситуації.Якщо ми всі хочемо бути щасливими й любимо добре ставлення,отже, повинні навчитися бути добрими одні з одними.

08:25 05.02.2024

ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Головна мета тижня: підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови, розвиток навичок слухання та говоріння, творчих здібностей, логічного мислення та пам’яті.

08:22 05.02.2024

Збір на дрон для "наших".

Два тижні в нашому ліцеї тривав збір на дрон для "наших". І ось сьогодні члени учнівського самоврядування відкрили скриньку. 15021 грн.50 к. З них - 3000 грн. від колективу наших сусідів,ДНЗ #2. І хоча сума не є такою,щоб можна було придбати потрібний дрон...Але ж , все-таки, буде в поміч хлопцям.Дякуємо усім,хто долучився до збору! Пам'ятаймо!Наша свобода,наша незалежність, майбутнє українців,як нації,і в наших руках теж!

08:19 02.02.2024

МІКРОГРІН І ДІТИ

У корекційній програмі із ЯДС для 2 класу є практична робота "Вирощування цибулі на зелень на підвіконні". Ми пішли трішки далі і вирощуємо мікрозелень на льонокилимках.  Процес реально доступний дитині молодшого шкільного віку. Звісно, на початках без допомоги дорослого не обійтися: розказати, показати, проінструктувати, навчити, а потім - нагадувати доглядати. Але, результат і задоволення від вирощеного екологічного мікрогріну того вартують.

08:16 02.02.2024

"Золотий голос" нашого ліцею

Вітаємо "золотий голос" нашого ліцею Єву Дуду з I місцем в обласному конкурсі колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів "Вифлеємська зірка".

08:16 01.02.2024

"Уроки інформатики у початковій школі"

30 січня 2024 року Ольгою ЮЩУК, вчителькою інформатики у початкових класах Дубенського ліцею №7, консультанткою КУ "ЦПРПП" Дубенської міської ради, був проведений предметний інтенсив "Уроки інформатики у початковій школі" для відповідної категорії педагогів. У ході заходу обговорили важливість інформатичної освітньої галузі та її документальний супровід, можливості формувального та підсумкового оцінювання учнів. Для учасників було запропоновано зразок щоденника спостереження. Спільно попрацювали у Geoboard, ознайомилися із можливостями генератора QR-кодів QRcode Chimp та обговорили можливості Canva, як інструменту ШІ. Дякуємо Дубенському ліцею №7 за гостинність, а учасникам за активність! Будьмо завжди у курсі освітніх інновацій та змінюймо освіту на краще!

08:16 31.01.2024

Пригода 1 «Я»вивчає себе».

Відкритість до нових ідей, пізнання себе і навколишнього світу, ініціативність , індентифікація себе,як громадянина України, -це ключові компетентності учнів початкової школи. Учні 1-Б класу (класовод Сень А.Є.) розпочинають роботу над впровадженням програми «Особиста гідність.Безпека життя. Громадська позиція.» від «Українського фонду»Благополуччя дітей». Пригода 1 «Я»вивчає себе».

15:27 29.01.2024

"Крути, Крути...Довіку не забути".

Крути – одна з трагічних і водночас легендарних сторінок в історії України. Сьогодні, 29 січня, члени учнівського самоврядування закладу (педагог-організатор Коробей В.Б.)провели годину пам'яті "Крути, Крути...Довіку не забути" . Під час заходу глядачі мали змогу поринути в ті далекі часи 1918 року.Діти співставили ті події з сьогоденням...І знову той самий ворог...Присутні схилили голови в пам'ять полеглих за незалежність України...

14:22 29.01.2024

LEGOПЕРЕРВИ

LEGOПЕРЕРВИ найулюбленіші традиційні щоденні корисні розвиваючі у другокласників Дубенського ліцею №7!

08:13 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень