A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

9 березня - День народження Великого Кобзаря українського народу.

9 березня - День народження Великого Кобзаря українського народу. За свої 47 років життя він став художником, найвідомішим поетом в історії української літератури, а головне - борцем за Україну. "І силою слова Тараса"...ми встояли сьогоднішню ніч... напередодні...Стільки років пройшло, а ворог той же! А діти сьогодні читали вірші, брали участь в квесті, флешмобі, вікторинах, онлайн - мандрівках, годинах спілкування. Допоки лунатиме рідне слово, слово Тараса - житиме Україна!!! А значить - навіки!!!

08:14 11.03.2024

Вітаємо учасників змагань!

Вчора відбулися міські змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання на базі Центру науково-технічної дитячої та юнацької творчості! Вітаємо команду нашого закладу та керівника Кунинець Н.Г. з ІІ загальнокомандним місцем! А Устим Лисяк ще й здобув І місце за виконану модель планера , І місце - за запуск планера та ІІІ місце - за теоретичний залік! А Костянтин Марчук отримав ІІІ місце за виконану модель транспортної техніки! Бажаємо хлопцям та керівнику подальших успіхів!

09:18 08.03.2024

ДЕНЬ КОМПЛІМЕНТІ

Першого березня - День компліментів. Сьогодні на уроці ЯДС виконували вправу "Найкращий учень". Діти зрозуміли, що кожен з них - найкращий! Найкращі діти - найкращої країни!!!

08:11 04.03.2024

І знову вітаємо Мар'яну Антонюк!

Антонюк Мар'яна здобула І місце у Всеукраїнському юнацькому фестивалі "В об'єктиві натураліста-2024" на тему: "Нектар життя" (обласний етап) в номінації "Фото". Її робота "Світанок у лісі" "братиме" участь у всеукраїнському етапі конкурсу.Бажаємо успіху! Дякуємо керівнику Коробей В.Б.

12:18 01.03.2024

Теоретичний конкурс "Рятівник".

У закладі проведено теоретичний конкурс "Рятівник" військово-патріотичної гри "Джура". Члени 14 роїв показали свої знання з основ медичних знань. Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів всім учасникам.

11:04 01.03.2024

Марафон «Незламний педагог»!

27.02.2024року ще одна незабутня зустріч професійного марафону «Незламний педагог»! Педагоги-професіонали діляться досвідом, відкриті та активні учасники майстерок, створюють неймовірно позитивну атмосферу, яка панує під час зустрічей вчителів математики.

08:17 01.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень