A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Обережно мінни".

4 квітня, для учнів 2-го класу в Дубенський ліцей №7 був проведений урок в класі безпеки спільно з рятувальником Дубенського районного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області - Сергієм КАПРАЛЬЧУКОМ.

15:29 04.04.2024

"Пазли здоров'я"

Сьогодні із дітками 2 - А класу Дубенського ліцею №7 провели квест-гру "Пазли здоров'я" 

15:30 03.04.2024

Інформаційний захід для учнів 10 та 11 класів

 Чи всі учасники освітнього процесу/учні ознайомлені з правилами дорожнього руху під час того коли вони є учасниками дорожнього руху на двоколісному транспорті та яка відповідальність передбачена за недотримання правил дорожнього руху?

15:26 03.04.2024

Етнопарк «Ладомирія»

У період весняних канікул, учні 7-Б класу Дубенського ліцею №7 відвідали дивовижний етнопарк «Ладомирія» у м. Радивилів нашої області. Ми здійснили подорож у часі: ознайомилися з побутом і звичаями наших українських пращурів, брали участь у цікавих квестах та допомогли містичним сутностям врятувати їхню домівку. Також наш клас відвідав місцеве кафе, де ми залюбки поласували ладомирськими смаколиками. Ця подорож була цікавою та розважальною. Дякуємо за підтримку батькам! Дякуємо ЗСУ за таку можливість!!!

09:25 02.04.2024

«Міжпредметні звʼязки як засіб формування системних знань та життєвих компетентностей учнів, підготовки до успішної соціалізації».

29 березня відбулося методичне обʼєднання вчителів суспільно-природничого циклу «Міжпредметні звʼязки як засіб формування системних знань та життєвих компетентностей учнів, підготовки до успішної соціалізації».

13:18 01.04.2024

Філологи Дубенського ліцею №7 впевнено тримають руку на методичному пульсі освіти 21 століття.

     Професія педагога потребує постійного самовдосконалення і пошуку не тільки ефективних, а й сучасних форм роботи. Саме тому учасники МО вчителів-філологів Дубенського ліцею №7, обмінюючись досвідом у "Колі освітянської взаємодопомоги", уклали свій "Фаховий нотатник", у якому, власне, і запропонували такі форми навчання. 

11:22 01.04.2024

Методично - освітнє рандеву

Є проєкти, які мають життєві цикли, а вчитель - творить завжди, вічно...Креативний, сучасний, цифровий, інноваційний, творчий, на одному рівні з учнями - ось портрет вчителя -"нушівця". Сьогодні вчителі - початківці зустрілись на методично - освітньому рандеву. В колі друзів - однодумців вітали метра початкової освіти закладу Жабчик А.Є. з ювілейною датою. Проводили паралелі між минулим і сьогоденням. В умовах викликів воєнного стану окреслили свою життєвотворчу позицію на платформі надання якісних знань та розвитку компетенцій. Проаналізували та виокремили складові розбудови мотивуючого освітнього середовища. Ось таким неймовірно креативним та нестандартним виявилось наше "рандеву". Творимо далі!!!

09:17 29.03.2024

Засідання методичного об'єднання вчителі математики, інформатики та фізики.

Сучасній школі сьогодні потрібний учитель, який міг би оновлювати та удосконалювати зміст своєї діяльності.   27 березня було проведено методичне засідання вчителів математики, інформатики та фізики у формі  аукціону педагогічних ідей. Тема засідання -  "Діагностика динаміки розвитку професійної компетентності педагогічних працівників. Обмін досвідом педагогів: успішні стратегії сучасного уроку".  Учитель інформатики Міхновець Н. В. поділилась досвідом з теми «Шляхи підвищення особистої цифрової компетентності».  Учитель математики Стеха С.Л. показала на практиці, як використання рухових дидактичних ігор позитивно впливає на емоційне налаштування, підвищення працездатності, зниження стомлюваності учнів.

09:38 28.03.2024

"Мої опори - моя сила

Під час канікул та в реаліях теперішнього часу, педагогам важливо відновити свої сили та наповнитись ресурсом, щоб уникнути емоційного вигорання.

08:24 28.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень