A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вишивка

Вишивка – найдавніший та найпоширеніший вид народної творчості. За її допомогою звичайний шматок домотканого полотна перетворювався у витвір мистецтва. З давніх - давен для українців будь-яка річ, яка містила вишивку, виконувала роль оберегу, який зберігає пам’ять роду і генетичний код нації. Вишивку можна «читати» як книгу, тому що кожен символ в орнаменті наділений певним значенням. Кожен символ – потужний оберіг. Процес вишивання називали ремеслом – за нього брались з чистими та світлими думками, закладаючи позитивну енергію у свою працю.

21:34 16.05.2024

Власні особливі сорочки

У День вишиванки учні 10 класу створювали власні особливі сорочки, колір яких залежав від першої букви імені,а візерунок - від місяця, у який народилися.

15:05 16.05.2024

З Днем Вишиванки!

З Днем Вишиванки! Ми вільні, сильні та незламні. Тільки такий народ достойний носити вишиванки.

13:08 16.05.2024

Тижня безпеки дорожнього руху

15 травня спільно із інспектором сектору ювенальної превенції відділу взаємодії з громадами Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області Юрієм Пришком та ПОГ СПОГ ВВГ Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області Юлією Паламарчук завітали до учнів Дубенський ліцей №7 . Де в рамках щорічного Тижня безпеки дорожнього руху розповіли учням про:

16:01 15.05.2024

"Кімната безпеки".

Екскурсія -це завжди цікаво,пізнавально та корисно.Сьогодні вихованці ЗДО✓2 Дубенської міської ради відвідали "Кімнату безпеки" в Дубенському ліцеї ✓7, де зустрілися з гостями ,які завітали до закладу: спеціалістом із безпеки в освітньому середовищі управління освіти Дубенської міської ради - Роксоланою Пастуховою, інспектором сектору ювенальної превенції відділу взаємодії з громадами Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області - Пришко Юрієм Віталійовичем;

15:51 15.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень