A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

Квіти, як серця

Квіти, як серця їх не можна відкрити силою, вони повинні розкритися і розквітнути самі. І знову ми всі разом... "Про що говорять квіти",- гумористична сценка, організована учнівським самоврядування і проведена для старшокласників для підняття весняного настрою.

08:24 26.04.2024

"Порядок дій при виявленні вибухонебезпечного предмета. Пожежна безпека"

В Дубенський ліцей №7  для учнів 6-их класів  спільно із рятувальниками Дубенського РУ ГУ ДСНС України у Рівненській області - Анаталієм Капраном та Сергієм Капральчуком провели безпековий захід в класі безпеки на тему: "Порядок дій при виявленні вибухонебезпечного предмета. Пожежна безпека"

09:44 24.04.2024

Семінар в РОІППО

19 квітня на базі РОІППО в рамках обласного семінару підготувала та провела майстерну з декоративного розпису великодніх писанок. Охоче поділилася з колегами власним досвідом з розпису по дерев’яній основі . Зустріч у колі талановитих колег була наповнена позитивними емоціями та цікавим обміном педагогічного досвіду . Дякую усім учасникам та бажаю успіху та миру!

15:15 23.04.2024

Спільний похід з учнями в кінотеатр завжди надає незабутніх вражень! 🍿

Учні 8-А класу (класний керівник Міхновець Н. В.) переглянули патріотичний фільм «Вовк. Страху немає», який не лише захоплює своєю драматичною історією, але й надихає на мужність та віру у перемогу над будь-якими випробуваннями. 🎬🇺🇦💪

08:16 23.04.2024

22 квітня світ відзначає Міжнародний день Землі

Це день, коли людство зосереджує увагу на гострих проблемах навколишнього середовища та вживає заходів для їх вирішення. По всьому світу люди висаджують дерева, прибирають парки, сквери та водойми. Учні 5-А класу теж долучилися до  відзначення цього дня. На уроці математики, об'єднавшись у групи, розв'язували задачі екологічного змісту. За результатами своєї праці створили лепбук .Потім активно обговорювали екологічні проблеми нашого міста і нашої країни, пропонували шляхи їх вирішення. Адже для України сьогодні як ніколи актуальними є питання миру, захисту своєї землі, своїх людей та довкілля, що страждають від російських окупантів. Ми обов’язково збережемо наш дім, виженемо з нього ворога та почнемо відновлювати багату українську землю.

14:34 22.04.2024

Особиста гідність та безпека - є запорукою щасливого життя.

Саме тому ми з учнями 3 - В класу (класовод Комаринець І.В.) продовжуємо впроваджувати курс "Особиста гідність. Безпека життя. Громадська позиція". На заняттях дітки розповідали про себе, відгадували, де чи я "Мапа"Я", дізнались значення слова "Унікальний", виготовляли орден, вчились поважати власне тіло, вчились захищати власне "Я", поважати спільноту "Я" та відкривали нові закони Майстра "Я".

08:13 22.04.2024

"Знайомство зі школою".

У Дубенському ліцеї 7 відновлені  заняття з батьками та дітками "Знайомство зі школою".  Стати першокласником - це важливий етап у житті будь-якої дитини та її родини. Цей період може бути хвилюючим  і викликати багато питань. Важливо підготувати як дитину, так і батьків до цього нового етапу життя. 16 квітня відбулася зустріч класоводів з батьками . Стецюк Алла Володимирівна та Кунинець Наталія Григорівна ознайомили з особливостями НУШ, провели тренінги та давали батькам поради,які стануть їм у пригоді. Наостанок, батьки працювали в групах, створюючи чарівні казко-зорельоти.

08:19 19.04.2024

І знову вітаємо наших талановитих діток! 🎉

Підведено підсумки міської виставки - конкурсу з початкового технічного моделювання.Від нашого закладу представлено 14 виробів. З них 8 робіт отримали призові місця.

15:41 18.04.2024

І знову вітаємо "наших"!!!

Команду закладу вітаємо з ІІІ місцем у міському етапі Всеукраїнської спартакіади серед допризивної молоді

08:31 18.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень