A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

Леся Українка...

Леся Українка- велика українська поетеса, пройнята прометеївським вогнем любові до людей; ніжна, але сильна духом; нескорена та справедлива...

08:15 27.02.2024

Вітаємо Мар'яну Антонюк!

Відбувся І (відбірковий) етап обласного огляду - конкурсу читців-декламаторів "Живи, Кобзарю, в пам'яті людській." Переможницею стала наша Мар'яна Антонюк!

11:49 26.02.2024

Сто уроків математики...

Сто уроків математики - так багато і зовсім мало. Сто уроків математики можуть змінити життя школяра й допомогти йому стати успішним у будь-якій сфері діяльності. Адже кожен урок - це можливість стати кращим у розумінні світу та розвитку власного потенціалу.

08:20 26.02.2024

Діти війни...

Наші діти стали дітьми війни...Вони автоматично біжать в укриття при сигналі "Повітряна тривога"...Вони ніби то і не бояться ...Вони навчаються, граються, сміються...Вони живуть! Але...Вони - діти війни...

08:12 26.02.2024

"Золотий " голос нашого ліцею!

Наша маленька "зірочка" Єва Дуда сьогодні нарешті отримала свою відзнаку! Директор ліцею Ніна Олександрівна вручила Євочці диплом за 1 місце в обласному конкурсі колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів "Вифлеємська зірка". "Найкраща не лише в ліцеї, в місті, найкраща в нашій Рівненській області!"- відзначила директор. Ще раз вітаємо Євочку! Бажаємо лишатись такою ж позитивною дівчинкою! Бажаємо подальших успіхів та перемог! Дякуємо батькам та усій сім'ї Дудів за постійну співпрацю з закладом!Популяризуймо наші українські традиції,звичаї, обряди,пісні!

11:33 23.02.2024

Рідна українська мова - це...

Рідна українська мова - це мова незламності духу, свободи й волі, а також могутня зброя українського народу в боротьбі за незалежність і Перемогу.

09:04 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень