A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

І знову перемога!!!

Вітаємо тебе, Мирослава Шеремета з перемогою в конкурсі-захисті МАН обласного етапу науково-дослідницьких робіт в секції «Правознавство», та наукового керівника Таня Кузьма 

08:21 20.02.2024

Наше ❤️ Україна!

19 лютого -День Державного герба України. Сьогодні українці відзначають особливу дату. Наш тризуб був і залишається кодом прагнень нашого народу до волі,до незалежності.Саме сьогодні у нашій галереї патріотизму з'явився ще й стилізований герб.Будьмо ж гідними нашої історії!

15:47 19.02.2024

Діяльність народжує самоврядування, а не навпаки.

14 лютого у закладі проведено засідання педагогічної ради з елементами тренінгу «Оптимальна структура учнівського самоврядування як важлива умова ефективності педагогічно керівництва ліцею». Засідання проводилось в онлайн-режимі.

08:26 19.02.2024

"Я - унікальне".

Продовжуємо мандрувати з Майстром "Я". Знайомимося з новим законом "Я - унікальне". Людина - унікальне творіння. Не існує двох однакових, якщо люди і схожі зовнішньо, то їхній внутрішній світ неодмінно відрізнятиметься. Під час заняття дітки розповідали про себе; відгадували, де чия Мапа "Я" і виготовляли Орден Унікальності.

08:25 19.02.2024

ФЛЕШМОБ ЄДНОСТІ

Цього року День єднання святкується втретє в історії. В умовах війни це свято набуло особливого сенсу. Українці мають показати усьому світові, що сьогодні вони як ніколи єдині та попри все будуть відстоювати свої майбутнє і незалежність. Учні 2-Б класу також об'єдналися незважаючи на дистанційне навчання. Разом до перемоги 

20:43 16.02.2024

Марафон "Незламний педагог".

15 лютого 2024 року відбулися філологічні посиденьки в межах професійного марафону "Незламний педагог". Модератором події була консультантка КУ "ЦПРПП" дубенської міської ради Ольга Ющук, а свій досвід презентували: Іванна ЗАБЛОЦЬКА, вчителька української мови та літератури Дубенського ліцею №7 Дубенського міської ради, наочно продемонструвала "Використання інтерактивних вправ на уроках української мови та літератури" в різних онлайн-ресурсах, зокрема, учасники мали змогу повправлятися у Learning Apps, Kahoot!, Wordwall і т.д. Наталія МЕЛЕХ, учителька української мови та літератури Мирогощанського ліцею Мирогощанської сільської ради, провела майстерку «Компетентнісно зорієнтовані завдання на уроках української літератури», під час якої теоретично обґрунтувала суть, роль, складові КЗЗ та поділилась алгоритмом їх створення для реалізації ключових компетентностей.

20:28 16.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень