A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Безпечне освітнє середовище. Захист персональних даних".

Сьогодні у класі безпеки нашого закладу педагог-організатор Коробей В.Б. провела бесіду-гру з четвертокласниками "Безпечне освітнє середовище. Захист персональних даних". Під час заходу учні повторили загальні правила безпечної поведінки, правила з мінної безпеки та безпеки у інформаційному середовищі.

08:20 26.01.2024

#Інформатика_3_4_класи Дубенський ліцей №7 #СЕЕН

Розвиток емоційного інтелекту, здатності визначати емоції за фізичним станом і думками, за зовнішнім виглядом та поведінкою, важлива характеристика сучасної особистості, а ще - це можливість запрограмувати дітей і вчителя на активну спільнодію і створення позитивної атмосфери у класі.

08:16 26.01.2024

ГЛИНОТЕРАПІЯ

ГЛИНОТЕРАПІЯ ("ПЛАСТИЛІНОТЕРАПІЯ" у 2 - А Дубенського ліцею №7) являє собою напрямок арт-терапії, який передбачає роботу з пластичними матеріалами.

08:12 26.01.2024

«Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» для 1-4 класів».

Торгівля людьми – сучасне рабство для отримання прибутку внаслідок використання дітей, жінок і чоловіків. Для торгівлі людьми не існує державних кордонів, вікових чи статевих обмежень. Водночас потрапити в таке рабство може будь-хто, незалежно від рівня освіти чи соціального статусу.

10:18 25.01.2024

Сьогодні, 22 січня український народ відзначає 105 річницю Дня Соборності України.

Свято Дня Соборності щороку нагадує нам, що у нас єдина держава, і ми - єдиний народ! Воно символізує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за вільну Україну, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність української нації.

13:38 23.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень