A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

15 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЧАЮ

Вже не одне століття чайний напій зігріває серця багатьох людей на планеті. Це напій з багатою історією, яка триває чимало років, і корінням веде в сиву давнину. Виявляється у чаю є своє свято.

08:25 18.12.2023

#НЕЗЛАМНИЙ_ПЕДАГОГ

#поширення_педагогічного_досвіду 15 грудня 2023 року відбулася професійна майстерка для вчителів музичного мистецтва «Body Percussion - енергія природи і ритму серця» у межах марафону «Незламний педагог», координатором заходу була Ольга ЮЩУК, консультантка КУ "ЦПРПП" Дубенської ради. Своїм досвідом роботи поділилассь учителька музичного мистецтва Дубенськтого ліцею №7 Надія ДОНЕЦЬ, яка розкрила суть поняття "тілесна перкусія", продемонструвала можливості застосування перкусійних вправ на уроках музичного мистецтва у початковій ланціі. Особливим було те, що окрім колег-вчителів до заходу були долучені студенти та викладачі Дубенського педагогічного фахового коледжу РДГУ. Усі учасники мали змогу попрактикуватися у застосуванні тілесної перкусії та прорефлексувати щодо спільної взаємодії. Дубенському ліцею №7 дякуємо за гостинність, Надії Василівні - за неймовірний професіоналізм і щиру любов до своєї справи, Дубенському педагогічному фаховому коледжу РДГУ вдячні за співпрацю, а учасникам - за неймовірний настрій і чудову атмосферу! Пам'ятайте: лише закоханий у свою професію, свій предмет, вчитель здатний по-справжньому зацікавити дітей та доторкнутись до їх душ!

08:24 18.12.2023

У ДУБЕНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ №7 ВСТАНОВЛЕНО МЕМОРІАЛЬНІ ДОШКИ ЩЕ ТРЬОМ ГЕРОЯМ

Скорботний захід, присвячений відкриттю меморіальних дощок Героям Олександру Баришу, Оресту Гончаруку та Володимиру Демиденку, які віддали своє життя за Україну, відбувся сьогодні, 14 грудня, у Дубенському ліцеї №7, де навчалися полеглі воїни.

08:21 15.12.2023

Тепер і в нашому рідному місті є своя резиденція Святого Миколая.

Вперше відкрилася вона до найулюбленішого свята дітей, свята, якого найбільше чекає і ретельно готується вся малеча. Господарем цієї святкової локації є сам Святий – він же Чудотворець і може одночасно перебувати у багатьох місцях. Він дарує діткам казку, дозволяє поринути у світ мрій та чудес, допомагає повірити у диво, готує подарунки.

12:21 14.12.2023

Вітаємо з перемогою в обласному етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Вітаємо ученицю 9 класу Дубенського ліцею №7 Дубенської міської ради Рівненської області, Шеремету Мирославу Олегівну, з перемогою обласному етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. Г. Шевченка. Бажаємо гідно представити місто Дубно на Всеукраїнському етапі та майбутніх перемог!

08:23 13.12.2023

Щиро вітаємо команду нашого закладу!!!

Щиро вітаємо команду нашого закладу, яка виборола IV місце в обласному етапі фізкультурно - оздоровчого заходу серед учнів "Cool Games". Дорогі наші! Ви, дійсно, не підвели і гідно представили місто! Щиро дякуємо наставникам: Горбачуку А.В. та Канюку П.М.

08:55 12.12.2023

Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гра "Сокіл" ("Джура")

Сьогодні у закладі відбулося урочисте відкриття шкільного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). В святі взяли участь 14 роїв юних патріотів від 5 по 11 клас.З привітанням до усіх звернулась директор закладу Ніна Поліщук.Потім усі учасники представляли свої рої . А рій "Гайдамаки", учасник минулорічних міських змагань, продемонстрував майстер-клас "Впоряд". Дякуємо усім! З нетерпінням чекаємо продовження ...За таким поколінням нова Україна!!!

08:24 12.12.2023

Майстер-клас від наших захисників.

У кінці тижня "див", коли ми чекали Миколая, до ліцею неочікувано знову завітали "наші". Приїхали з передової - і зразу до нас! Адже наш ліцей і для них альма- матер!

08:56 11.12.2023

Заходи приурочені до міжнародного "Дня захисту прав людини".

Сьогодні завершився тиждень правознавства у Дубенському ліцеї #7. Старшокласники взяли участь у різноманітних заходах приурочених до міжнародного Дня захисту прав людини. 04.12.23 року учні 9-11 класів пройшли анкетування "Чи знаєш ти свої права та обов'язки?".  Проведено виставку правничої літератури "Норма закону!". Дев'ятикласники та десятикласники змагалися у  творчому конкурсі "Напиши листа головнокомандувачу ЗСУ". 08 грудня  вчитель правознавства Пащук Оксана Степанівна провела  конференцію для учнів 9-10 класів "Правовий режим надзвичайного/воєнного стану". Діти підвищили рівень правових знань, ознайомилися з новим законодавством воєнного часу.

12:24 08.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень