A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

Квест "Правові знання-веління часу"

Вчора було весело в 4-А класі, адже комісія "Захист прав підлітків" учнівського самоврядування провела для них квест "Правові знання-веління часу". На зупинка ,виконуючи завдання , четвертокласники мали змогу поповнити знання про права дитини,усвідомити нерозривний зв'язок прав та обов’язків та навчились розрізняти правопорушення.

09:04 22.12.2023

«ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА».

З метою виявлення та підтримки кращих дитячих, молодіжних колективів та окремих виконавців, залучення учнівської молоді до вивчення та популяризації кращих зразків українського народного мистецтва та збереження традицій, стародавніх звичаїв українського народу 20 грудня 2023 року в Будинку дітей та молоді  Дубенської міської ради відбувся I (відбірковий) етап обласного конкурсу колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА».

08:25 22.12.2023

Другокласники, відвідали резиденцію святого Миколая

Нарешті і ми, другокласники Дубенського ліцею №7, відвідали резиденцію святого Миколая в Дубенському замку. Час пролетів, як одна мить. Вражень море, емоції бурхливі, настрій святковий на всі прийдешні святки. Гарний і продуктивний відпочинок для маленьких гостей Миколая.

08:37 21.12.2023

Body Percussion

Серед сучасних технологій навчання вирізняється ритмічно-рухова інтерпретація музичних творів.

13:34 20.12.2023

МАНДРІВКА "ПІСОЧНИМ СВІТОМ"

Сьогодні із усіма бажаючими другокласниками на великій перерві занурилися у піскову терапію - вид арт-терапії, пов'язаний із використанням піску, води, камінців, мушель, рослин, інших природних матеріалів, колекції мініатюрних фігурок, ґудзиків, намистинок і.д.

08:29 18.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень