A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

МАНДАЛОТЕРАПІЯ

Один із методів арт-терапії, у якому за допомогою циркулярних круглих зображень, створених у довільному порядку чи за інструкцією, проявляється і досліджується внутрішній світ особистості.

08:27 16.02.2024

Вчимося цікаво

                  Поєднувати теми різних навчальних предметів — цікаво і корисно. Це допомагає учням бачити зв’язок навчання із життям і застосовувати знання на практиці.

11:49 15.02.2024

Вітаємо наших!🎉

Команда ліцею - срібні призери II - го (територіального) етапу змагань "Пліч - о - пліч". Всеукраїнські шкільні ліги". Молодці! Дякуємо наставникам Горбачуку А.В. та Канюку П.М.

08:39 12.02.2024

СЕЕН в дії

Із учнями 2 - А класу Дубенського ліцею №7 опрацювали тему "Класні домовленості". Діти висловили своє бачення комфортного класного середовища і відносин у нашому колективі. Як виявилося, те, що ми хочемо бачити у ставленні до нас інших, багато в чому залежить від нас самих. Для декого це стало відкриттям. Адже діти по своїй природі найкраще бачать когось, але аж ніяк не себе. Тому ми в процесі обговорення всі разом розробили список домовленостей "У нашому класі ми погоджуємося...", який допоможе створити і покращити турботливу та безпечну атмосферу. Дітям дуже сподобалося! Адже вони відчули себе творцями ідей, які будуть корисними не тільки для себе, а й для інших. Вкотре переконуємося, що добро, добре ставлення до когось робить щасливішими нас самих.

08:25 07.02.2024

«Космічні фантазії».

У нашому ліцеї відбувся конкурс малюнків на тему  «Космічні фантазії». Учні  взяли активну участь у конкурсі малюнків. Адже такі теми є цікавими і для дітей. Юні художники у своїх творчих роботах передали власні емоції, думки, мрії , багатий світ фантазій . Варто зазначити, що учасники конкурсу не є учнями школи мистецтв, але змогли вразити неповторністю та яскравістю і щирістю художніх образів . Важко було обрати переможців , адже кожна творча робота була вражаючою , цікавою і оригінальною. Своїми малюнками наповнили світлом прекрасного повсякденне шкільне життя такі учні: Чайка Інна ( 6-а клас); Ткач Матвій (5-б клас);Покідько Емілія, Панасюк Олександра, Зотова  Анастасія (7-а клас) ;Хамедюк Анастасія , Юхимчук Соломія (9-б клас);Головчицька Анастасія (7-б клас); П’ятницька Лілія (6-а клас ); Корнійчук Богдана , Ільчишина Анастасія ((9-а клас); Кузнєцова Аліна (5-а клас). Завдяки творчості цих талановитих учнів та вчителю образотворчого мистецтва Бондарчук Святославі Леонтіївній учасники освітнього процесу змогли відволіктися та отримати естетичну насолоду . А юним художникам хочеться побажати творчих успіхів, натхнення та перемог.

08:27 05.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень