A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Профілактика шкільного насильства " та "Профілактика булінгу серед учнів ".

21 березня в Дубенському ліцеї # 7 головним спеціалістом служби у справах дітей Дубенської міської ради Глущуком А.В. спільно з інспектором Дубенського РВП лейтенантом поліції Бугай О.М. проведено бесіди з учнями 7-8 класів на тему "Профілактика шкільного насильства " та "Профілактика булінгу серед учнів ". У ході зустрічі наголосили про обов'язки і відповідальність неповнолітніх, правила поведінки в ліцеї та громадських місцях.

08:18 22.03.2024

#Lotsofsocks

У 2011 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 21 березня Всесвітнім днем людей з синдромом Дауна. У цей день весь світ одягає кольорові шкарпетки в підтримку сонячних людей. Учні 2-Б класу також об'єдналися та беруть участь у акції #Lotsofsocks

11:21 21.03.2024

День театру в 8-А: гра "Мафія"

Учні 8-А класу (класний керівник Міхновець Н.В.) відсвяткували Міжнародний день театру незвичайним способом: грою в "Мафію". Ця захоплююча психологічна гра дала учням можливість відчути себе акторами, вдосконалити свої ораторські та акторські здібності, а також потренуватися в логічному мисленні та дедукції.

11:20 21.03.2024

"Знавці Біблії".

Сьогодні відбувся І (шкільний) етап Vll обласної учнівської олімпіади "Знавці Біблії". 34 учасники показали свої знання. Переможці шкільного етапу будуть представляти заклад на районному. Успіху вам, діти! І щоб,хто не казав - Біблію треба читати,саме у ній секрет щасливого життя.

10:27 20.03.2024

Казкове чудо відтворюється в дитячих руках!

Дитячі пальчики створюють з пластиліну героїв казки "Лускунчик і Мишачий король"!  Захоплююче ліплення створює справжнє відчуття чуда, коли кожен дитячий твір відтворює магію Гофманового світу.

08:12 18.03.2024

Провели конкурс "Відун"

Ну, що ж, продовжуємо...Провели конкурс "Відун" - інтелектуальні змагання зі знань історії України для роїв дитячо-юнацької військово- патріотичної гри "Сокіл" (Джура"). Знання історії своєї країни – обов’язок кожної людини. Вітаємо переможців конкурсу ! Рухаємось вперед!

08:12 18.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень