A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

Канікули - це щасливі дні відпочинку для дітвори.

Канікули - це щасливі дні відпочинку для дітвори. Можна забути про домашні завдання, поніжитися у своєму ліжку, зайнятися улюбленими справами. А якщо на канікулах є можливість з' їздити на екскурсію- це взагалі подвійне свято!

11:54 07.11.2023

"Поліські пересмішники"

Вітаємо призерів 1 (відбіркового) етапу обласного огляду - конкурсу читців - гумористів "Поліські  пересмішники" та їх наставників !

20:12 03.11.2023

ТЕПЛО НАШИХ СЕРДЕЦЬ ВАМ, ДОРОГІ ЗАХИСНИКИ!

І насамкінець робочого тижня...Передали нашим захисникам 300 окопних свічок! Протягом місяця, дійсно, усі учасники освітнього процесу зносили потрібні матеріали , і формували самі свічки, і заливали воском та парафіном. А ще багато дітей приносили з дому уже готові свічки. Під час канікул працівники закладу закінчили уже розпочату роботу. Дякуємо усім, хто долучився до акції "Зігрій теплом захисника".

20:07 03.11.2023

Наше майбутнє - в надійних руках!

Кожен навчальний заклад пишається здобутками своїх учнів.Звичайно ж,навчальні здобутки - дуже важливо.Але найцінніше - бути,перш за все, людиною! За майже два роки повномасштабної війни наші діти навчились допомагати армії "по- серйозному"...Вони-волонтерять.Волонтерство розвиває в дитини людяність, жертовність, бажання допомогти,не стояти осторонь біди,яка увірвалась в нашу країну.

14:16 02.11.2023

« Інтелектуально - творчий розвиток здобувачів освіти».

1 листопада в ліцеї відбулося методичне об’єднання вчителів суспільно-природничого циклу з теми «Інтелектуально - творчий розвиток здобувачів освіти засобами інноваційних технологій у системі компетентнісно-орієнтованого навчання». Засідання пройшло у форматі обміну досвідом.

08:36 02.11.2023

"Від творчості до успіху".

31 жовтня 2023 року на базі Дубенського ліцею 7 відбулася організаційна зустріч методичної студії "Від творчості до успіху".

08:33 02.11.2023

Арт-проєкт «Золота осінь»

Ольга ЮЩУК, консультантка КУ «ЦПРПП» Дубенської міської ради, вчителька Дубенського ліцею №7 спільно з Лілією ВАКУЛІНСЬКОЮ та Світланою ЛОБОДЗІНСЬКОЮ, фахівчинями з соціальної роботи ГО «Ліга соціальних працівників України» Дубенського міського центру соціальних служб реалізували арт-проєкт «Золота осінь» в межах діяльності Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Забезпечення системного реагування на потребу дітей, які повернулися до біологічних сімей з інтернат них закладів та дітей групи ризику».

08:31 02.11.2023

Ми живемо, щоб залишити слід!

Мабуть, ми вже все знаємо про меценатство та меценатів. Перш за все, меценат - той, хто підтримує гуманітарну сферу суспільства. (Найбільш вразливу).

08:29 02.11.2023

"Мої внутрішні опори".

Робота вчителя складна та емоційно напружена, тому потребує підтримки ментального здоров'я і відновлення внутрішнього балансу. З метою формування навичок турботи про себе та розкриття своїх сильних сторін, практичний психолог, Грибок Ольга, провела заняття "Мої внутрішні опори". Учасники опирались на свою силу, яка допоможе у складні часи. Наповнювались енергією морського каміння та створювали "талісмани сили". Задіяли міжпівкульну взаємодію, розповідаючи про свої пригоди та дарували колегам "Серця доброти". Дякуємо ЗСУ, працюємо на перемогу!

09:34 01.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень