A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Наркотик

Дата: 11.03.2024 15:55
Кількість переглядів: 41

 Наркотик - це субстанція природних чи штучних речовин, які здатні викликати фізичну та психічну залежність, внаслідок заміщення однієї з речовин-учасників природного метаболізму. Сьогодні вживання наркотиків пов'язують насамперед з ін'єкціями (хоча необхідно зважати на те, що їх вживають у різний спосіб).

При вживанні наркотиків, тіло стає начебто невагомим, зникають часові та просторові межі. Проте, ціна цих гострих відчуттів є дуже високою: людина швидко опиняється у фізичній та психологічній залежності від опіатів і набуває толерантності, що змушує її постійно підвищувати дозу. Передозування нерідко призводить до пригноблення діяльності дихального центру та смерті.

Основною частиною людей хто вживає наркотики - це підлітки та молоді люди, які набагато слабкіші психологічно аніж дорослі.

Сьогодні, 11 березня, спільно з Юлією ПАСІЧНИК - начальником сектору ювенальної превенції провели в Дубенський ліцей №7  для учнів 10-го класу профілактичну лекцію на тему: "Шкідливий вплив наркотиків на організм"

Під час лекції звернули увагу на вплив здоров'я, пов'язаними із наркотичними речовинами, розповіли про адміністративну та кримінальну відповідальність за вчинення правопорушень у сфері наркотичних та психотропних речовин.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень