A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Інформаційний захід для учнів 10 та 11 класів

Дата: 03.04.2024 15:26
Кількість переглядів: 37

 Чи всі учасники освітнього процесу/учні ознайомлені з правилами дорожнього руху під час того коли вони є учасниками дорожнього руху на двоколісному транспорті та яка відповідальність передбачена за недотримання правил дорожнього руху?

Сьогодні, 03 квітня, спільно з інспектором сектору ювенальної превенції відділу взаємодії з громадами РВП ГУНП - Юрієм ПРИШКОМ та ПОГ СПОГ ВВГ Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області майором поліції Віктором ПРИСТУПОЮ провели інформаційний захід для учнів 10 та 11 класів в Дубенський ліцей №7.

Учні виявили зацікавленість до даної теми, та активно ставили запитання, на які отримували відповіді від спеціалістів, що проводили захід, також останні проінформували учасників освітнього процесу про адміністративну та кримінальну відповідальність та нагадали, що у темну пору доби потрібно носити світловідбиваючі елементи .

По завершенню даного заходу учні мали можливість "покермувати' службовим авто, сфотографуватися із поліцейськими, одягнути бронижилет та вмикати сирени.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень