A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

ПІД МЕЛОДІЮ"ПРОЩАЛЬНОГО ВАЛЬСУ 2024"...

Дата: 16.06.2024 14:01
Кількість переглядів: 39

Вчора в МБК відбувся справжній "бенефіс" Дубенського ліцею #7!

36 випускників-одинадцятикласників відлетіли на свої самостійні життєві дороги.Красені хлопці та красуні дівчата! В умовах війни - і знову особливий рік...особливі випускники! Свято вийшло, дійсно ,таке родинне ,таке трепетне! Були присутні цілі покоління сімей випускників!

З вітальним словом звернулась директор ліцею Ніна Поліщук,класний керівник 11 класу Тетяна Антонюк.Слова подяки від імені батьків висловила Мар'яна Шилова.Присутніх потішили виступи наших юних артистів:Вікторії Хронюк,Яни Сало,Рімми Петрової,Єви Дуди та команди закладу з черлідингу.Та й випускники подарували присутнім щирі слова ,пісні та веселий відеофільм про будні одинадцятикласників.Незабутнім та щемливим став танець випускників з батьками! І , звичайно, вальс...вальс...!

Щасливої вам життєвої дороги!Ваші батьки,дорогі випускники,виклали ваш шлях вишиваними рушниками,щоб завжди був хліб-сіль та була щасливою доля! А наш ліцей,нехай залишиться для вас острівцем добра та любові! Щиро дякуємо начальнику відділу культури та туризму Сергій Гавриленко, директору МБК Олена Гагуха  та звукооператору Івану Соколу за допомогу в організації заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень