A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Серпневі педагогічні студії. Початкова освіта.

Дата: 30.08.2024 13:03
Кількість переглядів: 22

29 серпня 2024 року на базі Дубенський ліцей №3 для вчителів початкових класів Дубенської, Вербська Громада , Мирогощанська Громада , Смизька громада та Повчанська територіальна громада було проведено серпневу педагогічну студію в досить цікавому та незвичному форматі.

Для педагогів  закладів освіти було запропоновано  майстерок різної тематики та напряму, які вони обирали відповідно до власних запитів.

А саме:

 Цікаву і надихаючу майстерку про нейропсихологію для дорослих та дітей провела Галина Маркович , психологиня КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" .

 Про те, який алгоритм подолання перешкод за допомогою нейрографіки учасники мали можливість дізнатися у психологині-практика Елена Хильчук

 Розвинути свої когнітивні навички через мистецтво з використанням методики "Філософія для дітей Р4С" вдалося завдяки Валентина Островська , вчительці початкових класів Мирогощанський ліцей Мирогощанської сільської ради.

 Як зацікавити дітей? Як навчити їх говорити? Як створити захоплюючу розповідь? Як створити цю розповідь віршами? На всі ці питання дала відповідь Оксана Сось , вчителька початкових класів Дубенського ліцею 3 Дубенської міської ради.

 Про уміння комунікувати, співпереживати собі й іншим, керувати своїми емоціями, працювати в команді, креативно й критично мислити, вести за собою і виважено йти за лідерами розповіла Ярина Мельник, вчителька початкових класів Дубенського ліцею 3 Дубенської міської ради.

 "Навчання без переучування" - такий головний девіз для Алла Стецюк , вчительки початкових класів Дубенський ліцей №7 , яка радо поділилася з колегами практикою навчання дітей зразу писати в зошитах у широку лінію.

 Ментально збагатила колег та налаштувала на позитивний ритм життя за допомогою карток Світлана Ройз Леся Росоловська-Стахнюк , вчителька Дубенського ліцею 7 Дубенської міської ради.

Про те, як навчити дітей правильно дихати за допомогою власноруч виготовленого дихального тринажеру "Шторм у склянці" педагоги мали можливість дізнатися у Leonid Salivonchyk , вчителя-логопеда ЗДО 35 м.Рівне.

Дякую всім спікерам за їх творчість та креатив.

Дякуємо всім педагогам, які завітали на захід.Слава Богу!

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

Перемога близько!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень