A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Канікули - це щасливі дні відпочинку для дітвори.

Дата: 07.11.2023 11:54
Кількість переглядів: 39

Канікули - це щасливі дні відпочинку для дітвори. Можна забути про домашні завдання, поніжитися у своєму ліжку, зайнятися улюбленими справами. А якщо на канікулах є можливість з' їздити на екскурсію- це взагалі подвійне свято!

Саме шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового й цікавого про міста країни, у якій живемо. Це — спілкування з однокласниками й друзями в невимушеній обстановці, коли є можливість проявити самостійність далеко від дому, батьків, подивитися, як живуть люди в інших містах. Шкільні екскурсії — це ті події, які пізніше згадуються все життя. Тому, вирушаючи на екскурсію за маршрутом Кам'янець - Подільськ - Хотин- Кривче, учні 9-х та 10 -ого класу Дубенського ліцею #7 разом із своїми наставниками Заблоцькою І.І. та Бондарчук С.Л. надіялись отримати неповторні враження та задоволення.

Приватний автобус домчав школярів до місць неймовірної архітектурно-історичної краси. Гарно відпочити допомогли й погодні умови. Золота осінь, яка ось уже який день радує нас своїм теплом, та тепле сонечко посприяли нам спокійно відвідати всі місця. Два дні шаленого драйву запам'ятаються дітям надовго. Хтось був у захваті від замку з товстими мурами, бійницями, хтось - від кришталевої печери, і нікого не залишила байдужим Хотинська фортеця, розташована на березі річки Дністер. Без перебільшення, це - ті місця, куди хотілося б повернутися не раз!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень