A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Фестиваль творчих уроків

Дата: 26.12.2023 11:07
Кількість переглядів: 33

«Майстри педагогічної справи презентують»

У листопаді-грудні 2023 року в Дубенському ліцеї № 7 пройшов фестиваль творчих уроків. Фестиваль проводився  у 4 номінаціях «Географія», «Українська мова і література», «Образотворче мистецтво», «Фізика». Сучасний урок має бути витвором мистецтва і майстерності педагога, викликати широкий інтерес, справжню захопленість, формувати їх творчу свідомість.

На уроках вчителі не лише передавали знання, й ставали справжніми творцями освітнього процесу. Це свідчить про те,  що освіта може бути не лише засобом передачі інформації, а й інструментом для розвитку особистості. Цього річ досвідом ділилися:

Заблоцька Іванна Іванівна на уроці української літератури в 9-А класі «В. Сосюри. Патріотичні, інтимні, пейзажні мотиви його твору «Любіть Україну». Любов до Батьківщини як важливий складник життя людей».

ош

Бондарчук Святослава Леонтіївна на уроці образотворчого мистецтва в 5-Б класі «Скульптура. Художньо-образна мова скульптури (об’єкт, форма, фактура, світло)».

р

п

Джаган Емілія Дмитрівна на уроці української мови «Узагальнення вивченого з теми «Будова слова».».

Бережко Надія Леонідівна на уроці української літератури  в 7-В класі «Доля дитини в часи воєнного лихоліття. Образ Клима у повісті Григора Тютюнника».

Матвійчук Ганна Романівна  на уроці української літератури у 5-А класі «В. Симоненко «Цар Плаксій та Лоскотон». Різні життєві позиції Царя Плаксія і Лоскотона ( песимістична і оптимістична)».

Шевчук Петро Миколайович на уроці фізики у 8-а класі «Енергія палива. Теплові двигуни. Принцип дії теплових двигунів».

Ткачук Ольга Олексіївна на уроці географії у 7-Б класі «Сучасні, екологічні проблеми. Найвідоміші об’єкти південної Америки віднесені до світової  спадщини ЮНЕСКО».

Сухолейстер Людмила  Олександрівна на уроці української літератури  у 7-А класі «М. Стельмах «Гуси-лебеді летять». Звичаї, традиції українців». 

Навозняк Ганна Дмитрівна на уроці української літератури «Зміст та дійові особи казки-п’єси Олександра Олеся «Микити Кожум’яка». 

Такі творчі уроки стають справжньою інвестицією в майбутнє, допомагаючи учням розкривати свій потенціал та готувати їх до викликів сучасного світу. Такий підхід до навчання формує не лише знавців предмету, але й творчих особистостей, готових до самовираження та розв'язання завдань майбутнього.

Отож, з новими знаннями, планами та ідеями впевнено рушаємо у Новий рік!

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати та допомагати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень