A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

ПЕРШИЙ ДЗВОНИК

Дата: 04.09.2023 10:26
Кількість переглядів: 38

P.S. ...І знову вересень...

Знову покликав за парти і малих, і великих школяриків...Знову в турботах батьки, які випроводжають свого сина чи доньку до школи...Знову в хвилюванні педагоги, які зустрічають своїх вихованців...

Другий Першовересень під час війни...На нашому подвір'ї - уся родина ліцею. І хоча не стільки багато сміху, не такий яскравий одяг (люди притримуються, все - таки, воєнного етикету), але всі щиро радіють зустрічі.

На нашому ранковому родинному колі вперше Першокласники - 2023, які проходять з батьками через патріотичну арку до своїх "шкільних мам". Вони відчули, що тепер у справжній шкільній родині, адже усі присутні взялися за руки в знак того, що ми - українці, ми - сила, ми - єдині! Нехай же "Срібний Перший Дзвінок", який пролунав на подвір'ї ліцею ,стане передвісником не лише нового навчального року, але й передвісником миру, Української Перемоги! Є для кого жити! Справжні українці, патріоти у нашому ліцеї, які так гордо виконують Гімн України! Є за кого боротись! Є для кого відстоювати Незалежність України!

Дякуємо компанії "Теза" ТЕЗА.tv за чудовий відеосюжет 1 вересня!

А від нас сьогодні - "Післямова"...

 

На зображенні може бути: 8 людей

Більше фото та відео за посиланням.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень