A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

#gdignityUkraine

Дата: 23.11.2023 08:49
Кількість переглядів: 42

21 листопада відзначається Всесвітній День Гідності.

Гідність — це про цінність людини, про віру в себе й інших; це про чесність, повагу, про плекання цих якостей у собі та готовність обстоювати те, що є правильним. Гідність обʼєднує нас у протистоянні російським окупантам. Гідність — життєвий орієнтир, тому так важливо допомагати дітям плекати усвідомлену гідність.

Усесвітній День Гідності - це незалежний, соціальний, політично й релігійно нейтральний проєкт, мета якого заохотити учнівство й студентство керуватися почуттям власної гідності у повсякденних діях.

Цьогоріч і учні 7- В класу Дубенського ліцею № 7 мали змогу долучитись до цього проекту, і разом з класним керівником , Панчук І.В., провести виховну годину до Дня Гідності.

Дякуємо ГО EdCamp Ukraine за надану можливість подивитись захоплюючі відео про гідних людей, заглибитись в себе, в свої почуття, відчути себе частинкою суспільства.

Діти з задоволенням складали «Хмаринку слів» - асоціацій до слова Гідність. Відтворювали свої емоції та почуття за допомогою кольорів, заново знайомились один з одним та пізнавали самі себе. Ділились власними думками про стереотипи та ярлики. З захопленням виконували різні завдання. Учні розповідали про те, як вони допомагають нашим захисникам, і з задоволенням переглянули відео про інших дітей нашої країни та їхню допомогу. Особливо дітей захопило завдання « Розмалюй сердечко» і з можливістю поділитись своїми серцями з дітьми з усього світу.

Діти ділились своїми мріями та бажаннями, а в кінці написали листи для себе в майбутнє .І ми домовились, що відкриємо їх і прочитаємо через рік!

Ми гідні жити в найкращій країні у світі, ми пишаємось нею і віримо в її перемогу! Ми гідні українці!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень