A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

"Від творчості до успіху".

Дата: 02.11.2023 08:33
Кількість переглядів: 25

31 жовтня 2023 року на базі Дубенського ліцею 7 відбулася організаційна зустріч методичної студії "Від творчості до успіху".

В заході взяли участь вчителі початкових класів Дубенської міської громади, Вербська Громада , Мирогощанська Громада , Повчанська територіальна громада , Тараканівська Громада та Смизької територіальних громад, які будуть атестуватися у 2023/2024 навчальному році.

В ході заходу директор КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Люда Дроздач ознайомила педагогів з Положенням про атестацію педагогічних працівників, розкрила основні нюанси, а також дала відповідь на питання, які цікавили педагогів.

 Алла Стецюк , керівник методичної студії "Від творчості до успіху" розповіла колегам специфіку діяльності даної студії, а також прозвітувала про пророблену роботу за минулий рік.

 Наташа Кравець , консультантка Центру акцентувала увагу педагогів на поширенню власного, дієвого досвіду серед колег та запропонувала долучитися до діяльності студії.

Щиро дякуємо всім учасникам та колективу Дубенського ліцею 7 за дружню атмосферу, безпечні умови праці та запрошуємо педагогів до співпраці.

 Слава Україні!

 Слава ЗСУ!

Перемога близько! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень