A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Арт-проєкт «Золота осінь»

Дата: 02.11.2023 08:31
Кількість переглядів: 41

Ольга ЮЩУК, консультантка КУ «ЦПРПП» Дубенської міської ради, вчителька Дубенського ліцею №7 спільно з Лілією ВАКУЛІНСЬКОЮ та Світланою ЛОБОДЗІНСЬКОЮ, фахівчинями з соціальної роботи ГО «Ліга соціальних працівників України» Дубенського міського центру соціальних служб реалізували арт-проєкт «Золота осінь» в межах діяльності Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Забезпечення системного реагування на потребу дітей, які повернулися до біологічних сімей з інтернат них закладів та дітей групи ризику».

Метою заходу були: емоційна підтримка, розвиток креативних та комунікативних здібностей; сприяння соціальній взаємодії та інтеграції дітей у соціум.

Зміст матеріалу прив’язаний до особистісного досвіду дітей та покликаний розвивати емоційну, когнітивну та творчу сфери кожної дитини.

Для створення атмосфери довіри та позитивного настрою було проведено вправу-знайомство «Листок само ідентифікації».

Співпрацю, логічне мислення та просторове орієнтування дозволила потренувати робота з пазлами.

Переключенню уваги дітей для подальшої роботи сприяла руханка.

Креативність та естетичний смак діти мали змогу розвивати під час виконання комбінованої композиції з пластиліну, окрім того процес ліплення сприяє формуванню правильної координації рухів, розвиває мову, комунікативні навички, вчить уважності, цілеспрямованості, терпінню, покращує психоемоційний стан.

У час золотої осені наповнюймо яскравими фарбами дитинство тих, хто цього потребує!

ЗОБРАЖЕННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень