A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

"Знайомство зі школою".

Дата: 19.04.2024 08:19
Кількість переглядів: 16

У Дубенському ліцеї 7 відновлені  заняття з батьками та дітками "Знайомство зі школою".
 Стати першокласником - це важливий етап у житті будь-якої дитини та її родини. Цей період може бути хвилюючим  і викликати багато питань. Важливо підготувати як дитину, так і батьків до цього нового етапу життя.
16 квітня відбулася зустріч класоводів з батьками .
Стецюк Алла Володимирівна та Кунинець Наталія Григорівна ознайомили з особливостями НУШ, провели тренінги та давали батькам поради,які стануть їм у пригоді. Наостанок, батьки працювали в групах, створюючи чарівні казко-зорельоти.

17,18 квітня відбувалися зустрічі класоводів з дітками «Мій клас і мій ліцей» - Заняття  для того, щоб зробити знайомство максимально гладким і комфортним, невимушено познайомить малюків з новим місцем навчання. Особливо, якщо це ліцей - заклад освіти, де прагнуть до високих стандартів та відкриті для розвитку кожної дитини.
Проведення огляду та екскурсії для майбутніх першокласників є ключовим елементом ознайомлення з ліцеєм. Діти та їх батьки побачили  класи, спортивні зали, укриття та інші приміщення. Такий огляд допоможе малюкам зрозуміти, що ліцей - це місце, де вони будуть вчитися та розвиватися.
Класоводи провели заняття "Твоя улюблена іграшка" Улюблені іграшки заспокоюють, втішають малюків, дарують відчуття впевненості, допомагають побороти страх в самих різних ситуаціях. 
«Для чого ми вчимося» - заняття, на якому майбутні першокласники переконувалися, що навчатися важливо, а у школі ще й цікаво!


Приємно, що 1 вересня до нашого ліцею прийдуть розумні, виховані, а, головне, вмотивовані першокласники!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень