A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Марафон «Незламний педагог»!

Дата: 01.03.2024 08:17
Кількість переглядів: 32

27.02.2024року ще одна незабутня зустріч професійного марафону «Незламний педагог»! Педагоги-професіонали діляться досвідом, відкриті та активні учасники майстерок, створюють неймовірно позитивну атмосферу, яка панує під час зустрічей вчителів математики.

Хто сказав, що математика це нудно?

Наталія ТИМОЩУК, вчителька Дубенського ліцею №6, поділилася креативними  ідеями з теми "Гейміфікація як засіб підвищення ефективності навчання на уроках математики".

«Впровадження елементів  STEAM-технологій на уроках математики для формування основних компетентностей здобувачів освіти» - таку актуальну тему розкрила вчителька математики Дубенського ліцею №7, Світлана СТЕХА.

Меми - сучасний тренд в освіті. Якщо вони так широко використовується у соцмережах, то чому ж нам, вчителям, не зробити їх вдалим інструментом для побудови неординарного уроку. Так вважає педагогиня Дубенського ліцею №2, Інна  ПАВЛОСЮК і з легкістю переконала у цьому учасників майстерки.

Завершила зустріч цікавими інтерактивними вправами та завданнями   Валентина ТКАЧУК, вчителька Дубенського ліцею №6.

Бажаємо всім учасникам творчого натхнення та професійного зростання! Пишаємося Вами! Дякуємо адміністрації   Дубенського ліцею №6 за створені комфортні та безпечні умови проведення зустрічі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень