A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенський ліцей №7
Дубенської міської ради
Рівненської області

Поговорити про безпеку життєдіяльності.

Дата: 22.01.2024 08:09
Кількість переглядів: 41

З дітьми важливо говорити про безпеку життєдіяльності зокрема для того, щоб інформація, яку вони можуть отримати під час самої надзвичайної ситуації, не шокувала й не травмувала їх. Підготовка робить стрес дитини “експертним”, тобто виводить її та дорослого зі стану травматичної безпорадності та вразливості. Пояснюючи, ми протиставляємо тривозі продуктивні дії.

Найперше дорослі мають наголосити, що говорять про безпеку не тому, що має статися щось небезпечне, а щоби “натренувати так званий “м’яз безпеки””. Це треба, щоби відчувати свою силу в будь-якій складній ситуації й почуватися захищеними. Тому рятувальники Дубенського районного управління спільно з працівниками навчально-консультаційного пункту у м. Дубно НМЦ ЦЗ та БЖД Рівненської області провели інтерактивний урок з цивільного захисту у класі безпеки Дубенського ліцею №7 Дубенської міської ради.

Основну увагу звернули на алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів. Також пригадали правила поведінки на льоду, під час ожеледиці, правила дорожнього руху у зимовий період. Провели рольову гру із здобувачами освіти «Моє питання про вибухонебезпечний предмет».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень